wrzesień
18
Produkcja ruszyła
No i sezon zaczynamy na całego…. zgodnie z zapowiedziami właśnie w fermentorach wylądowały 3 cydry…. dwa gruszkowe i jeden jabłkowy.
Drożdże dopiero ruszają…
No i sezon zaczynamy na całego…. zgodnie z zapowiedziami właśnie w fermentorach wylądowały 3 cydry…. dwa gruszkowe i jeden jabłkowy.
Drożdże dopiero ruszają…
…a ja w tym tygodniu butelkuję Irish Stouta na 2 ciemnych słodach 14 blg i Belgijskie świąteczne 15 blg. 🙂
jak pomyślę że 120 butelek na przyszły wtorek ma być pomytych, naklejki itd…. to mi się zaczyna nie chcieć 🙁
a u mnie już czeka na Ciebie Somersby Pear Cider, przywieziony z Chorwacji ale taki międzynarodowy bardziej
hmmmm mniam … kiedy można odebrać??? W środę powinienem być u was
jutro od 19 jestem w robocie a do cydra oczywiście winko Plavac prosto z wyspy Korcula