marzec 22

Wino z kita

Raz na kilka lat robię wielką akcję win „markowych”, które potem przez dłuższy czas konsumuje się przy różnych okazjach….


Copyright © 2009. All rights reserved.

Opublikowano 03/22/2015 przez Jerzy Mackiewicz in category "Wina

2 COMMENTS :

  1. By pawel on

    Witam.
    Jak to wino z kita wyszlo?
    Jesli winko ma lezakowac w butelkach kilka lat powiedzmy nie trzeba by dodac tej siarki?
    Chce zrobic wino wytrawne.
    Pozdrawiam

    Pawel

    1. By Jerzy Mackiewicz (Autor wpisu) on

      to zawsze wychodzi – nie ma z tym problemów… butelki trzeba oczyścić a to, że większość produktów do dezynfekcji jest oparte na siarce to możesz nazwać to siarkowaniem 🙂

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.