kwiecień 27

cydry i wina jabłkowe – czym przyprawiać?

Krótki filmik o tym w jakich kierunkach można zmierzać chcąc zmienić smak wina czy cydru jabłkowego.
Zaznaczam, że najlepszy smak znajdziecie sami i nie będę tu na pewno żadną wyrocznią mówiącą co można a czego nie 🙂 Po prostu – sami eksperymentujcie…

Filmik: http://youtu.be/eq2akyHQp4k

 

Facebook: https://www.facebook.com/sokzjednorozca

YouTube: http://www.youtube.com/user/jerzymackiewicz

Tagi: , ,
Copyright © 2009. All rights reserved.

Opublikowano 04/27/2014 przez Jerzy Mackiewicz in category "Cydry", "Wina

3 COMMENTS :

  1. By Jerzy Mackiewicz (Autor wpisu) on

    Zasadniczo przyprawia się przed fermentacją ale można też po. Moim zdaniem to tylko i wyłącznie kwestia wypracowania sobie własnego warsztatu i własnych przepisów. Ten filmik miał zachęcić do eksperymentów i podążania własną ścieżką… więc nie mam najmniejszego zamiaru podawać tutaj swoich przepisów 🙂

Skomentuj tsuru Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.